30 Aralık 2013 Pazartesi

Kış Kapısı

Bugün hem yeni yıl hem kış mevsimi için bir iki etkinlik yaptık. Mevsimlerden konuştuk, kış mevsiminde olduğumuzu tekrarladık. Aslında burada en kolay işlediğimiz mevsim kış. Başkasını pek görmüyoruz çünkü ;) 
Kardan adamlarımızı kes yapıştır etkinliği şeklinde internetten buldum. Şapka, eldiven, kravat, atkı gibi aksesuarlardan çocuklar dilediklerini kesip kardan adama yapıştırarak tamamlıyorlar. Yaptığımız kardan adamlarla kapımızı süslemeyi düşünürken aklıma mevsim temalı kapılar hazırlamak geldi. Böylece yeniyıl konseptinden biraz sapıp kış temalı kapımızı hazırladık. 

 


Kapımızı mevsimlere ve belirli günlere göre süsleyerek mevsim şeridi uygulamamızı biraz daha canlı hale getireceğiz. Kapıyı boydan boya kaplamak için rulo kağıt ve koli bandı kullandım. Kardan adamların sayısız çeşidi internette mevcut. Bizim kullandığımız kardan adamın örneği de burada. 

Elbet bu sadece bir fikir. Kapı süslemeleri belirli gün ve haftalar, mevsimler ya da pek çok farklı konu için kullanılabilir. Hele bizimki gibi koyu kahverengi bir kapınız varsa böylesi çok daha güzel oluyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder